Search

TRIBU

#poveste


 

Autor: Anna Książek, Andrea Pucci

Traducere: Ana Dabija, Cristina Harbuz

Corectură: Ionuț Stoican

 

Locul:

Phnom Penh, Cambodgia


Descriere:

Tribu este o companie de pantofi, care încearcă să creeze pantofi din anvelope uzate (tribunation.com).


Speaker:

Jason Afable Luengo (fondator)

Citat din interviu:

Vrem să fabricăm pantofi în camioane: fabrici mobile pe care le putem deplasa în locuri unde oamenii au nevoie de un loc de muncă. Dar înainte de asta trebuie să ne asigurăm că avem un distribuitor.

Aș putea să o fac singură, dar nu vreau. Acest lucru este legat de provocarea mea personală. Acum doi ani "Tribu avea 400 de angajați. Făceam asta de aproape 15 ani și am obosisem. Am renunțat la fabrică și le-am dat-o membrilor familiei mele și unora dintre angajați. Dacă încep să distribui pantofi, voi intra în conflict cu ceea ce vreau de la viața mea. Vreau să mă concentrez asupra pasiunilor mele cum ar fi alpinismul, kitingul, călătoriile.

Indiferent ce faceți, aveți nevoie de pasiune. La înființarea lui Tribu nu aveam capital, dar aveam acea pasiune arzătoare. Dacă sunteți pasionați de munți, puteți urca timp de opt ore fără să simțiți oboseala. Dar dacă aș duce pe munte pe cineva căruia nu îi place acolo după o oră va spune: mă întorc. Dacă vă place ceva, nu este obositor. Este o regulă pentru tot ceea ce facem în viață.

Povestea completă:

https://www.exchangetheworld.info/single-post/2019/06/03/Shoes-from-passionTribu utilizează materiale reciclate pentru producția de pantofi, de exemplu pantaloni vechi.


 

Ați descoperit vreo greșeală în text? Doriți să ne susțineți în traducerea scenariilor și poveștilor în diferite limbi? Nu ezitați să ne contactați! Căutăm în permanență oameni care să ne ajute cu traducerea în orice limbă. Haideți să facem ca materiale pentru agenții schimbării să fie disponibile pentru mai multe persoane! → hello@exchangetheworld.info


Mai multe povești a agenților schimbării: exchangetheworld.info