top of page
Search

TONLE


 

Autor: Anna Książek, Andrea Pucci

Traducere: Ana Dabija, Cristina Harbuz

Corectură: Ionuț Stoican

 

Locul:

Phnom Penh, Cambodgia


Descriere:

Tonlé produce și vinde haine confecționate cu materiale reciclate, folosind și promovând filozofia zero deșeuri (tonledesign.com).


Speaker:

Kaitlyn Telge (manager de marketing)


Citat din interviu:

Suntem unul dintre primele magazine de genul acesta, dacă nu chiar primii având în vedere că facem două lucruri în același timp: moda cu deșeuri zero și reciclare de materiale. Nu folosim o bucată de material pentru un produs, așa cum fac majoritatea companiilor de modă. Nu aruncăm nimic. Păstrăm orice rest rezultat și îl vom folosi în viitor. O bandă ar putea fi folosită pentru un tricou; o bucată rămasă poate fi folosită pentru o eșarfă sau o pungă mică. Resturile mici pot fi integrate în hârtie pentru a produce cărți poștale. Aceasta este literalmente zero deșeuri.


Filosofia zero deșeuri începe să fie populară în lume. Există o mulțime de bloggeri care promovează această filosofie având inițiative interesante, dar nu există prea multe lucruri în ceea ce privește moda zero. De aceea încercăm, de asemenea, să educăm clienții noștri în domeniul acesta.

Povestea completă:



Hainele frumoase din Tonle au fost create din resturi recuperate din fabrici de îmbrăcăminte.



 

Ați descoperit vreo greșeală în text? Doriți să ne susțineți în traducerea scenariilor și poveștilor în diferite limbi? Nu ezitați să ne contactați! Căutăm în permanență oameni care să ne ajute cu traducerea în orice limbă. Haideți să facem ca materiale pentru agenții schimbării să fie disponibile pentru mai multe persoane! → hello@exchangetheworld.info


Mai multe povești a agenților schimbării: exchangetheworld.info


bottom of page