top of page
Search

RISQUE DESIGNS

Produsele unice ale Risque Design - pantofi cu tocuri sculptate în lemn de meșteri locali.


 

Autor: Anna Książek, Andrea Pucci

Traducere: Ana Dabija, Cristina Harbuz

Corectură: Ionuț Stoican

 

Locul:

Manila, Filipine


Descriere:

"Risqué Designs" este un brand despre un anumit stil de viață filipinez care aduce modernitate și lux prin produse artizanale create meticulos. O afacere socială care utilizează abilitățile meșterilor locali, inclusiv a sculptorilor, pentru a crea pantofi la modă (risquedesignsph.com).


Speaker:

Tal de Guzman (fondator)


Citat din interviu:

Avem parte de multe provocări. Când am început, am avut o mulțime de probleme cu producția, calitatea nu era bună, pantofii au fost returnați, deoarece clienții nu erau satisfăcuți. Existau atât de multe părți diferite ale pantofului care erau greșite. Cred că printre articolele de modă, pantofii sunt dintre cei mai dificili. Pentru haine puteți avea doar trei dimensiuni: mici, medii, mari. Pentru pantofi ai nevoie de mult mai mult.


Una dintre cele mai mari probleme a fost stabilirea echilibrului dintre cerere și cantitatea pe care o producem. Acum suntem acolo, avem echilibru. De asemenea, încercăm să mergem mai mult pe plan internațional. Până acum, distribuim în San Francisco, dar căutăm în continuare piețe noi.


Încercăm să creștem în paralel la nivel local și pe piața internațională, dar cred că piața din Filipine e pe primul loc. Încercăm să găsim pe cineva cunoscut cu care să colaborăm. Oamenii sunt influențați de personalități. Vrem de asemenea pe cineva care nu este doar popular, dar care susține și localnicii. E important pentru noi, suntem filipinezi, producem lucruri în Filipine.


Lucrăm cu comunități tradiționale filipineze care fac sculptură. Înainte, cream mai ales sculpturi sau imagini religioase. Acum folosim modelele tradiționale într-un mod modern. Folosim materiale locale și sprijinim oamenii din zonă.


Povestea completă:





 

Ați descoperit vreo greșeală în text? Doriți să ne susțineți în traducerea scenariilor și poveștilor în diferite limbi? Nu ezitați să ne contactați! Căutăm în permanență oameni care să ne ajute cu traducerea în orice limbă. Haideți să facem ca materiale pentru agenții schimbării să fie disponibile pentru mai multe persoane! → hello@exchangetheworld.info


Mai multe povești a agenților schimbării: exchangetheworld.info


bottom of page