top of page
Search

MINKA


 

Autor: Anna Książek, Andrea Pucci

Traducere: Ana Dabija, Cristina Harbuz

Corectură: Ionuț Stoican

 

Locul:

Manila, Filipine


Descriere:

Minka este o întreprindere socială care vinde și promovează utilizarea de periuțe de dinți biodegradabile din bambus. Ei pregătesc totodată și programe care vizează educarea comunităților locale – cum pot oamenii simpli să aibă grijă de dinți în mod corespunzător (minka.com.ph).


Speaker:

Mark Rivera (fondator)


Citat din interviu:

Periuța de dinți din bambus este un concept nou. Oamenii sunt obișnuiți cu plasticul, nu știu dacă vor să pună bambusul în gură. Mulți dintre cei care cumpără periuța noastră de dinți sunt de fapt doar curioși despre asta, dar acum încercăm să-i convingem să cumpere din nou.


Avem nevoie de mai mulți clienți mari, cum ar fi hotelurile, de exemplu. Încercăm să-i convingem pe cumpărători să meargă pe conceptul ”verde, eco”. Ei aruncă atât de mult material plastic în fiecare zi, având în vedere periuțele de dinți pe care clienții le folosesc. Pentru un hotel cu 200 de camere ... este într-adevăr o mulțime de plastic pe lună. Încerc să le explic, arătându-le cifre, care este impactul asupra mediului. Avem deja câțiva clienți în industria hotelieră, dar aș vrea să fie mai mulți.


Mulți oameni mă întreabă de ce periuța de dinți. Și întreb: de ce nu? Cred că acest produs funcționează și pentru că este atât de neobișnuit.

Povestea completă:



 

Ați descoperit vreo greșeală în text? Doriți să ne susțineți în traducerea scenariilor și poveștilor în diferite limbi? Nu ezitați să ne contactați! Căutăm în permanență oameni care să ne ajute cu traducerea în orice limbă. Haideți să facem ca materiale pentru agenții schimbării să fie disponibile pentru mai multe persoane! → hello@exchangetheworld.info


Mai multe povești a agenților schimbării: exchangetheworld.info


Comments


bottom of page