top of page
Search

L'IRRESISTIBLE

Gemul ”L’irresistible” este foarte popular printre turiști datorită aromei exotice și misiunii sale sociale.


 

Autor: Anna Książek, Andrea Pucci

Traducere: Ana Dabija, Cristina Harbuz

Corectură: Ionuț Stoican

 

Locul:

Phnom Penh, Cambodgia

Descriere:

"L'irresistible" este o întreprindere socială care produce gem. Majoritatea angajaților sunt persoane cu dizabilități mintale (faceboom.com/pages/Lirresistible)

Speaker:

Soung Sephan (manager)


Citat din interviu:

Noi încă mai existăm și suntem chiar în creștere! Acum nu numai că producem gem, dar am deschis și o cafenea, iar în ambele locuri putem să angajăm persoane cu dizabilități mintale. Învățăm tot mai multe despre ei, cum să lucrăm cu ei, cum să îi iubim, cum să îi iertăm.


Tocmai am terminat școala; nu am prea multă experiență în a lucra, ca să nu mai vorbesc de o afacere. Trebuie să învăț totul: producerea, vânzarea, comercializarea. Dar cred că este o provocare bună pentru mine. În Cambodgia oamenii nu doresc cu adevărat să ia poziții înalte, preferă să fie simpli muncitori, fără riscuri implicate. Gândesc altfel, așa că sunt bucuros să câștig experiență. Îmi place faptul că pot să creez ceva singur, să-mi verific ideile, să iau decizii.


Istorie completă:



 

Ați descoperit vreo greșeală în text? Doriți să ne susțineți în traducerea scenariilor și poveștilor în diferite limbi? Nu ezitați să ne contactați! Căutăm în permanență oameni care să ne ajute cu traducerea în orice limbă. Haideți să facem ca materiale pentru agenții schimbării să fie disponibile pentru mai multe persoane! → hello@exchangetheworld.info


Mai multe povești a agenților schimbării: exchangetheworld.info


bottom of page