Search

KLONGDINSOR

#poveste


 

Autor: Anna Książek, Andrea Pucci

Traducere: Ana Dabija, Cristina Harbuz

Corectură: Ionuț Stoican

 

Locul:

Bangkok, Thailanda


Descriere:

Întreprinderea și-a început activitatea printr-un instrument care permite copiilor orbi să deseneze. Instrumentul este relativ ieftin și simplu, constă dintr-un fir de lână, un bețișor care derulează firul și o suprafață Velcro. În prezent, "Klongdinsor" organizează diferite programe pentru companii mari și acțiuni care vizează includerea orbilor în societate, precum și educarea celorlalți cu privire la nevoile lor (klongdinsor.com).


Speaker:

Chatchai Aphibanpoonpon (fondator)


Citat din interviu:

Am început cu instrumentul care permite copiilor orbi să deseneze. Cu timpul am adăugat alte elemente activității noastre, cu scopul de a educa societatea cu privire la nevoile orbilor.Îi facem pe cei lipsiți de vedere mai puternici, ajutându-i să-și găsească un loc de muncă, să-i învețe pe alții cum să fie independenți și să funcționeze în societate.Facem acțiuni diferite, deși avem doar trei persoane în echipa noastră. De exemplu, pentru anul viitor am semnat deja un contract cu trei mari companii care doresc să angajeze persoane nevăzătoare. Pentru fiecare dintre ele trebuie să pregătim strategii separate adaptate nevoilor lor.Și deja vindem chiar în străinătate instrumentul nostru de desen.


Povestea completă: https://www.exchangetheworld.info/single-post/2015/09/28/Drawing-Your-Feelings-1


Chatchai Aphibanpoonpon, fondatorul Klongdinsor.


Andrea testează unul dintre produsele Klongdinsor, instrumental care va permite orbilor să deseneze.


 

Ați descoperit vreo greșeală în text? Doriți să ne susțineți în traducerea scenariilor și poveștilor în diferite limbi? Nu ezitați să ne contactați! Căutăm în permanență oameni care să ne ajute cu traducerea în orice limbă. Haideți să facem ca materiale pentru agenții schimbării să fie disponibile pentru mai multe persoane! → hello@exchangetheworld.info


Mai multe povești a agenților schimbării: exchangetheworld.info