top of page
Search

KYMVIET

Întâlnire cu Minh într-o cantină din Hanoi, Vietnam. Să ajungă la cafenea este o provocare pentru Minh, pe străzile aglomerate unde nimeni nu respectă regulile de circulație.


 

Autor: Anna Książek, Andrea Pucci

Traducere: Ana Dabija, Cristina Harbuz

Corectură: Ionuț Stoican

 

Locul:

Hanoi, Vietnam

Descriere:

O întreprindere care produce jucării de pluș, folosind materiale eco și sigure. Toți lucrătorii sunt surzi sau cu sindrom Down, în timp ce cei trei co-fondatori se află în scaun cu rotile (kymviet.net).


Speaker:

Minh (fondator)


Citate din interviu:

Clienților le plac produsele noastre și ceea ce facem pentru societate. Încercăm să păstrăm sigure produsele noastre pentru copii, nu folosim materiale periculoase. Folosim nisip din mare pentru a umple jucăriile, precum și scorțișoară, anason și alte tipuri de materiale naturale din Vietnam.


Lucrul cu persoanele cu handicap este o provocare, dar are și părți bune. Aproape niciodată nu părăsesc compania noastră. Se simt parte dintr-o familie, nu vor să schimbe locul de muncă după ce au fost instruiți și și pregătiți. Ei lucrează așa cum ar trebui să lucreze, nu trișează niciodată. Sunt foarte loiali și demni de încredere.

Istorie completă:



 

Ați descoperit vreo greșeală în text? Doriți să ne susțineți în traducerea scenariilor și poveștilor în diferite limbi? Nu ezitați să ne contactați! Căutăm în permanență oameni care să ne ajute cu traducerea în orice limbă. Haideți să facem ca materiale pentru agenții schimbării să fie disponibile pentru mai multe persoane! → hello@exchangetheworld.info


Mai multe povești a agenților schimbării: exchangetheworld.info


bottom of page